I priset under festivaldagarna ingår: två luncher, en middag och förmiddags- och eftermiddagsfika. Önskar du vegetarisk kost eller har allergier, ange det i din amälan.
Banken Bar & Brasserie levererar vår mat under festivalen och Kattas kök och catering serverar kaffe och fikabröd mellan måltiderna.
Kaffe och te finns att tillgå under hela festivalen.
Kaffe eller te och fikabröd.
Buffé: Potatis- och rotfruktspytt med haloumi och kall örtsås.
Serveras med tre olika sallader, dressing, olivolja, bröd och smör. Till dryck serveras kranvatten smaksatt med lingon.
Kaffe eller te.
Buffé: Rödbetsbiff med rosmarinrostade morötter, skogssvamp och potatisgratäng.
Eller
Kalvrostbiff med rosmarinrostade morötter, skogssvampsås och potatisgratäng.
Middagen serveras med tre olika sallader, dressing, olivolja, bröd och smör. Till dryck serveras lättöl eller vatten.
Dessert:
Vit chokladpannacotta med hallontopp och biscotti, serveras med kaffe eller te.
Vin, öl och alkoholfritt vin finns att köpa vid middagen.
Buffé: Svamp- och bönbiff med varm couscous-sallad och raita. Serveras med tre olika sallader, dressing, olivolja, bröd och smör. Till dryck serveras kranvatten smaksatt med lingon.
Kaffe eller te.
Projektledare Stefan Björnlund
(+46) 70 932 28 64