Meny

Meny under festivalen 2018

 

I priset under festivaldagarna ingår: två luncher, en middag och förmiddags- och eftermiddagsfika. Nytt för i år är att vi serverar en helt vegetarisk meny från Smak Kök & Catering.

 

Torsdag 12 april

Vid ankomst

Kaffe och kaka/smörgås

 

Lunch 12.15

Helstekt rotselleri med fetaost, soltorkad tomat, oliver med citroncrème och bulgur.

 

16.15

Kaffe och kaka

 

Middag 17.30

Kikärtsärtbiffar smaksatta med koriander och chili, som serveras med potatisstomp med ingefära och wasabimajonnäs.

Dessert.

 

 

 

Fredag 13 april

10.00

Kaffe och kaka

 

Lunch 11.30

Indisk blomkåls- & linscurry med basmatiris och limeyoghurt.

 

15.00

Kaffe och kaka

 

 

 

Kaffe

Kaffe serveras även efter alla måltiderna.

 

 

 

Barservering

Baren är öppen onsdag kväll efter seminariet ca 20.00 - 22.00 och torsdag kväll 17.30 (då middagen börjar) fram till 22.00.